Butaságok össze-vissza

Mindenféle dolog. Lesz itt olyanról is szó, amitől mész az utcán és agyfaszt kapsz. Emellett tervezzük különböző vicces videók, képek postolását is...

Friss topikok

  • epermag-allergia: qva szép a cicije, én csak idáig jutottam. (2010.06.14. 18:00) Reggeli kép
  • epermag-allergia: hmmm... tetszik a vibrátor, lehet h nekem is jól jönne 1 így árvíz idején, amikor a katonákat is e... (2010.06.06. 19:56) Foci VB
  • epermag-allergia: bal alsó 3as rendelésre kihúzva:D:D (2010.06.02. 13:06) Lapugyepi kocsma
  • epermag-allergia: like it (2010.05.25. 18:07) A katonaság
  • epermag-allergia: egyél meg 1 tábla csokit, megúszod 200-250 HUFból attól függően h a klasszikus vagy a lila tehenet... (2010.05.25. 14:12) A jóslóműsorok

Linkblog

Pénteki butaság

2010.04.30. 11:12 - Mayakal

Címkék: zene;butaság;péntek;

A mai nap elég vegyesen kezdődött, lévén tegnap nagyon ingerült voltam, aminek okozója az volt hogy nem hallottam a jobb fülemre.

Egy fél napig átélhettem milyen halláskárosultnak lenni, ami azért mint kiderült azért sem jó dolog, mert pont tegnap jöttem rá arra, hogy milyen mókás is a Jamiroquai, csak aztán mikor számomra hallható hangerőre tettem, elkezdtek különféle fenyegetések felröppenni irányomba.Egyik sem volt pozitív elhihetitek.

No de a dolgok rendbejönni látszanak,mivel ma reggel egy számomra ismeretlen eszközzel több liter vizet nyomtak mind a két fülembe, úgyhogy hallani már hallok.

Ennek megörülvén úgy gondoltam művelődök picit a hazai zenei palettáról, és valamiképpen eszembe jutott hogy én már korábban hallottam egy együttesről (pontosítok a dark notes nevű ígéretes lánybandáról) amit annyira felfedeztek, hogy az idei fonogram díjátadón is résztvehettek.(az erről készült véleményem szerint hatalmas interjút Pándi Balázs csinálta, és itt href.hu/x/c6lc el is tudjátok érni.)

De térjünk vissza  Dark Notes együtteshez.
Persze sokan mondják, hogy inkább zenéljenek mintsem szintetikus kábítószereket töltsenek vénáikba, és fejletlen pici agyukba, hogy aztán nevetve mesélhessék atomrészegen, hogy márpedig én már voltam bekokózva is és hogy az mekkora trip vooooolt.Te meg csicska vagy mer nem.

Én még azt is elhiszem hogy jól játszanak a hangszereiken, és értik is amit csinálnak,(nem úgy mint a közkedvelt "punk"-nak minősített gennyek, akik négy akkorddal azt hiszik eljátszották a világot, és kannásborospalackokat, valamint saját excrementumukat hajigálják a közönségbe) hiszen a No Thanx egyes tagjairól is kiderült hogy konzit végzett srácok, és többre lennének képesek.

Pont itt van a kutya elásva, hiszen ha valaki töbre képes, akkor miért nem azt műveli?
Értem én hogy jó dolog ha valakinek minden nap fullos macák pörögnek a pöcsén, de azért az elkurvulás sem lehet egy hosszútávú megoldás, hiszen a jó zenész a zene miatt játszik.

Meghallgattam a két elérhető számukat és azt kell hogy mondja bitangrossz. Szerintem bőven többre jutnának, ha feladnák ezt a "csajbanda vagyunk az milyen menő és megfogalmazzuk az életfájdalmainkat a zenénkben, ami szintén menő" csak 16-17 éves kislányoktól nem túl hiteles.

Emellett találtam meg Csifo Dorinának egy szintén nemrégiben alakult kezdeményét ami tréfásan a CS.IFO nevet kapta (erről nekem mindig a Páfó jut eszembe)és amit itt meg is tekinthettek.

Mindenki vonja le a konzekvenciát maga, nekem ezek után különböző törzsi áldozási módszerek jutottak eszembe, el is megyek hátha találok kecskét ócsóér.

 

Igen amúgy:
darknotes.hu/index.html

szörnyülködjetek.

süti beállítások módosítása