Butaságok össze-vissza

Mindenféle dolog. Lesz itt olyanról is szó, amitől mész az utcán és agyfaszt kapsz. Emellett tervezzük különböző vicces videók, képek postolását is...

Friss topikok

  • epermag-allergia: qva szép a cicije, én csak idáig jutottam. (2010.06.14. 18:00) Reggeli kép
  • epermag-allergia: hmmm... tetszik a vibrátor, lehet h nekem is jól jönne 1 így árvíz idején, amikor a katonákat is e... (2010.06.06. 19:56) Foci VB
  • epermag-allergia: bal alsó 3as rendelésre kihúzva:D:D (2010.06.02. 13:06) Lapugyepi kocsma
  • epermag-allergia: like it (2010.05.25. 18:07) A katonaság
  • epermag-allergia: egyél meg 1 tábla csokit, megúszod 200-250 HUFból attól függően h a klasszikus vagy a lila tehenet... (2010.05.25. 14:12) A jóslóműsorok

Linkblog

Szerdai butaság

2010.05.05. 12:53 - Mayakal

Címkék: szerda;butaság;hangfelvétel;hibabejelntő

Imádom a telefonos beszélgetéseket.

Ott van a sokak által ismert polisor: href.hu/x/c7t7
Nem elvetendő emellett a demenciás öregasszony aki a békéscsabai mentőállomást hívta, miközben a kórházat kereste, de végül mégiscsak a mentő kellett neki:href.hu/x/c7t6

Ezeken elkuncog az ember, tényleg a nénit még meg is sajnálja,röhög egyet az öregen,mert ugye senki sem szereti a telemarketingeseket.


Okniqu azonban figyelmembe ajánlotta ezt a két videót, aminek a meghallgatása után, őszintén szólva az jutott eszembe, hogy pontosan ilyen az ember.
Úgy gondolja hogy poén mások idejével és pénzével szórakozni, majd mikor felelősségre vonják, mert akkora barom, hogy saját telefonról telefonál, egyből tagad, sőt még ő fenyegetőzik perrel. Ilyenkor ugye az egyszerű parasztlegény random előhúz egy btk paragrafust, /az ugye egyik véglénynek sem jut eszébe, hogy lehet a ptk hitelesebben hangzana/ majd pedig elmondja hogy márpedig beperli a műszakist a faszomra, memámihogy visszakeresték a számát,nem is az övé,meg rasszisták, és különben is.

A legepikusabb azonban mikor a végén visszahívja a hibabejelentőt, ugyanazon a hangon, azt próbálva meg beadni, hogy az előbb az apjával beszéltek, és hogy ő csak 11 éves, miközben süvít ki a barnazsófi lehellete a hangszálaiból.

Mind a két hangfelvétel eléggé agyfelkúró, komolyan mondom az elején még csak a tetten ért arc tűnik taigetosz pozitívnak, de a végefelé már az operátor sem egyszerű.

A helyi tuskó észbeli képességeit jellemzi, hogy csak sokadjára érti meg, hogy is találták meg a telefonszámát miközben az rejtve volt.

süti beállítások módosítása